Menu
Direct contact? (0165) 555 640
ma-vr 07.45 – 18.00 en za 08.00 – 13.00 Bekijk hier onze brochure

Vanaf€65,-

Terreinwagen (3m³)

U zoekt een 4x4 terreinwagen met 3m³? Wij hebben diverse modellen direct beschikbaar.

Citroën Berlingo 4x4 Dangel of vergelijkbaar.

2 personen

Terreinwagen (3m³)

Terreinwagen huren

Bij Van den Heuvel bedrijfswagens kunt u een terreinwagen huren vanaf €52,-. Op deze pagina is een duidelijk overzicht gegeven wat de kosten zijn om een terreinwagen te huren voor dag, weekend, week & maand. Terreinwagens (4×4) zijn voertuigen die met alle middelen zijn uitgerust om gemakkelijk over ruig terrein te rijden. De bodemvrijheid zorgt ervoor dat de terreinwagen niet snel beschadigd aan de onderkant. De vierwielaandrijving zorgt ervoor dat de terreinwagen tegen moeilijk berijdbare stukken gemakkelijk en veilig aankan. De banden hebben een grover profiel dan op andere voertuigen, daarnaast heeft de terreinwagen een flexibele wielophanging. De terreinwagen kan zowel op verharde als onverharde wegen rijden.

Terreinwagen huren? Wij als Van den Heuvel Bedrijfswagens hebben verschillende keuzes voor u. Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een terreinwagen in Roosendaal informeer dan bij ons naar de mogelijkheden! Voor specifieke vragen en of opmerkingen kunt u ons altijd benaderen.

Om een terreinwagen te huren in Roosendaal kunt u prima terecht bij, de grootste en goedkoopste autoverhuurder van het land! Tegen zeer heldere voorwaarden verhuren wij de beste auto’s voor opvallend lage prijzen. Wij staan zeer goed bekend om onze buitengewoon goede service en dienstverlening. Naast de terreinwagens hebben wij nog veel meer modellen om te huren, bekijk ons volledige assortiment hier!

Dag 100km
Weekend 200km
Week 900km
Maand 3000km
Eigen risico
Borg
€65,- excl. BTW
€130,- excl. BTW
€390,- excl. BTW
€975,- excl. BTW
€1.250,- excl. BTW
€500,-
Auto huren

Vragen? Bel Floris

(0165) 555 640

Top bedrijf in Roosendaal. Aanrader voor iedere ondernemer.

- Perke Pellis -

Goed bereikbaar en staan altijd voor ons klaar!

- Eric Elsevier -

Zeer vriendelijke service.

- Judith Daemen -

Super goede service en scherpe prijzen!

- Sander Dircken -

Gezellige en vriendelijke verkopers.

- Anton Heeren -