Menu
Direct contact? (0165) 555 640
ma-vr 07.45 – 18.00 en za 08.00 – 13.00 Bekijk hier onze brochure

De 10 zekerheden voor u als leasemaatschappij bij Van den Heuvel Automotive

1. Keiharde fabrieksgarantie

Wij bieden altijd keiharde fabrieksgarantie, ongeacht het merk van het voertuig.

2. Coulance regeling na de fabrieksgarantie*

Omdat we volledig achter het werk staan dat we verrichten, zowel op het gebied van verkoop als werkplaats, zijn we in staat een coulance regeling te treffen wanneer een voertuig uit de fabrieksgarantie is. Op deze manier brengen wij samenwerkingen tot een hoger niveau.

* Vraag naar onze voorwaarden

3. Altijd direct gratis vervangend vervoer

Hiermee voorzien wij in mobiliteitsgarantie, en dat is een voorwaarde die voor zowel zakelijke als particuliere berijders van groeiend belang is.

Voor zakelijke berijders gaat het werk altijd door, onderhoud of reparaties aan een voertuig mogen geen beperkende factor vormen. Daarom staat bij binnenkomst al een vervangende auto gereed.

Ook voor de particuliere berijder ontnemen wij met ons gratis vervangend vervoer direct alle zorgen. De dagelijkse bezigheden kunnen zo kosteloos worden voortgezet.

4. ROB lease facturatie

Als vertrouwd ROB-leverancier zijn wij goed bekend met het systeem en de manier van werken. De kosten van reparatie- en onderhoudsaanvragen worden met scherpe tarieven doorgegeven aan u als leasemaatschappij.

5. Regulier onderhoud: in 1 keer goed uitgevoerd!

Wij begrijpen het belang van kwaliteit voor u als leasemaatschappij, daarom leveren wij altijd kwaliteit!

Verder zijn wij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de autobranche. In de moderne werkplaats kunnen wij met (speciaal) gereedschap en verschillende computers zelfs de nieuwste voertuigen van onderhoud voorzien.

6. Snelle service, altijd binnen 7 werkdagen

Wij helpen uw berijder altijd snel op weg.

7. Gratis APK-keuring bij een grote beurt

Bij Van den Heuvel doen we graag alles in één keer goed. We denken met de leasemaatschappij mee en begrijpen dat efficiënt onderhoud belangrijk is. Daarom bieden we bij een grote beurt meteen een GRATIS APK-keuring, zodat uw berijder hiervoor niet nog eens terug hoeft te komen.

8. Gratis poetsbeurt bij een grote beurt

Ook voor u als leasemaatschappij is het belangrijk om uw klanten tevreden te houden. Wij delen deze mening, en kunnen met onze eigen professionele wasplaats ervoor zorgen dat de voertuigen ook qua exterieur en interieur in top-vorm blijven! Dat wilt toch iedere berijder?

9. Gratis 24-uurs mobiliteit service bij pech*

Een slagzin van ons is: “Wat uw keuze ook is, wij helpen u altijd op weg”, ook bij pech!

* Vraag naar onze voorwaarden

10. Gebruik van originele fabrieksvoorgeschreven onderdelen

Bij het verrichten van effectief onderhoud en reparaties is de kwaliteit van de gebruikte onderdelen van groot belang. Daarnaast blijft de fabrieksgarantie van de voertuigen hiermee altijd geldig.